•  photo 00087mus_zps8cf99186.gif

     

    Hej på er.

    Dagarna går fort, idag är det redan onsdag, eller lille lördag som man brukar säga. Denna morgon har vi uppehåll, och jag ser att solen börjar titta fram. Ja, en dag med sol tackar jag inte nej till. Men det är kallt, termometern visar -7. Skönt att sitta här inne i värmen. 

    Idag lär det bli en lugn dag, ska sitta och pyssla vid datorn. Ska hämta krafter efter gårdagen då jag var iväg på min utredning, hos arbetsterapeut. Vissa saker börjar nu falla på plats, och vi får se hur det blir framåt. 

    Jag har det nu lugnt och skönt, njuter. Sonen kom ju iväg till skolan nyss, så nu kan jag koppla av och göra det jag känner för. Vet inte om jag skrivit om det innan, men vi har ju nu sambons stora son här på heltid, han åker bara till sin mamma varannan helg. Blir lite annorlunda nu när vi inte längre får en hel barnfri vecka, utan bara varannan helg, men det går bra för sonen är ju så lugn. Och han är ju stor och kan ta han om sig själv. Skönt när barnen börjar bli stora. Ja, yngsta sonen han kommer ju bara hit varannan helg nu, lö – sö. Så han ser vi bara 2 nätter i månaden. 

    Nu ska här bli lite kaffe och ta liten paus från datorn. 

    Önskar er en fin dag.

    Kram

    Posted by gumman48 @ 8:23

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

VÄLKOMMEN !!


Är en tjej i mina bästa år. Är den jag är när jag inte blev som jag skulle.
Är sambo och har både egna barn och bonusbarn.

Har nu i januari 2013 fått mitt första barnbarn.

Har fått fibromyalgi, så jag är hemma eftersom jag inte klarar av att jobba...
Mer kommer senare.

februari 2013
m ti o to f l s
« Jan   Mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu