• God förmiddag.

    Då är det måndag igen, barnfria veckan gick fort. Ser att jag nu inte skrivit här på några dagar, men har pysslat med lite annat än bara sitta vid datorn.

    Under veckan som gick blev en hel del gjort i uterummet. Väggar är målade. Är lite kvar över några fönster, men det ska nog bli klart om några dagar. Sedan hoppas jag att det kan börjas måla fönster. Vore kul om det mesta blir klart under veckan, så vi under nästa vecka kan plocka in utemöblerna. Vore jättekul. Känner nu för att får det klart så man kan plocka i ordning lite mysigt där inne.

    Idag har vi ännu en dag med regn, fy va trist väder. Det har nu regnat en hel del den senaste veckan, och jag hörde att nu under några dagar denna veckan kommer det att regna med. Inget roligt alls. Har ju en del som måste göras ute iträdgården, men det kan man inte göra nu när det är blött. Får se om vi har tur att det blir fint i helgen, så en del kan bli gjort då.

    Under denna veckan har vi sambons barn här igen, de kom igår kväll. Så nu blir det en vecka med fullt upp. Idag bl a ska vi på utvecklingssamtal. Blir lite annat pyssel under veckan med. Ja, det är som vanligt, alltid mycket att fixa när barnen är här hos oss.

    Nu ska jag ta mig lite mer kaffe och blir nog lite mer skrivande. Det jag hade tänkt göra, får vänta. Orkar inte göra något just nu, är sååå trött. Blev inte mycket sömn i natt för min del. Bäst då att ta det lugnt så jag orkar följa med sambon i eftermiddag. Det ja skulle ha gjort, det kan jag göra när vi varit iväg. Då kan jag ta det lite lugnare och kan även få hjälp av sambon.

    Ha en fin dag.

    Kram

    Posted by gumman48 @ 10:23

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

VÄLKOMMEN !!


Är en tjej i mina bästa år. Är den jag är när jag inte blev som jag skulle.
Är sambo och har både egna barn och bonusbarn.

Har nu i januari 2013 fått mitt första barnbarn.

Har fått fibromyalgi, så jag är hemma eftersom jag inte klarar av att jobba...
Mer kommer senare.

oktober 2012
m ti o to f l s
« Sep   Dec »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu