• Photobucket

    God eftermiddag.

    Helgen har gått fort, det är redan söndag. Igår lördag blev det som vanligt upp tidigt för att se till att ett av barnen kom iväg till sin aktivitet. Vi passade på att att åka och handla under tiden aktiviteten var. Var tvungen att handla hem lite mat etc.

    På eftermiddagen pysslade sambon lite i uterummet igen, gjorde en del av tätningarna. Så nu ska vi under veckan som kommer börja måla väggarna. Ska på måndag köpa färg. Ska bli kul när allt är klart.

    Idag blev det lite sovmorgon, för vissa i alla fall. Själv låga jag vaken till närmare halv 5. Inget roligt alls. Så under morgonen idag har det inte blivit så mycket sömn för min del. Men jag är ju van att inte få sova mycket pga värken.

    Idag har vi mulet väder, hoppas vi slipper regn. Men enligt prognoser så ska vi slippa det idag.

    Vi har nu klarat av lunchen, barnen har städat sina rum. Ett av barnen ska strax träna lite på gåbandet, och sedan ska båda barnen duscha innan de ska åka. Ja, idag börjar vår barnfria vecka. Nja, ikväll blir det inte mycket vi kan göra. Man måste ju tänka på att lägga sig tidigt, för det är ju arbetsdag för sambon imorgon.

    Nu sitter vi här och kopplar av framför tv:n. Jag försöker skriva lite i mina bloggar, ska försöka fixa en hel del av det under dagen och kvällen. Vem vet, blir kanske lite nattarbete med…. haha.

    Nej, måste hämta mig lite mer kaffe, behövs så jag piggnar till ….

    Ha en fortsatt fin söndag.

    Kram

    Posted by gumman48 @ 13:47

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

VÄLKOMMEN !!


Är en tjej i mina bästa år. Är den jag är när jag inte blev som jag skulle.
Är sambo och har både egna barn och bonusbarn.

Har nu i januari 2013 fått mitt första barnbarn.

Har fått fibromyalgi, så jag är hemma eftersom jag inte klarar av att jobba...
Mer kommer senare.

september 2012
m ti o to f l s
« Aug   Okt »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu