• Photobucket

    Hej på er!

    Ja, ibland är det inte lätt när hjärnan och synen inte vill hänga med…haha. Vet i tusan hur det är fatt här idag. Här har jag nu suttit och försökt logga in på denna bloggen, trodde jag, men va på en helt annan inloggningsida…tala om att man är trött idag, eller vad ska jag skylla på… Vet i tusan. Men nu är jag i alla fall tillbaka här för att skriva lite.

    Idag har jag haft en del att pyssla med, barnen har varit lediga även idag, var det i måndags med. Så denna veckan har jag haft barnen hemma en del. Lite synd att det inte kunde delas upp lite, och jag tycker det hade varit skönt om de även varit lediga när de är hos sin mamma.

    Ska strax ta lite paus från datorn, ska ut och kolla om posten kommit. Känner att jag måste röra på mig lite. Att sitta still för länge det funkar inte när man har min värk. Nej, lite upp och ner i soffan blir det varje dag.

    Jag får återkomma senare och skriva mer… ha det gott !

    kram

    Posted by gumman48 @ 13:34

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

VÄLKOMMEN !!


Är en tjej i mina bästa år. Är den jag är när jag inte blev som jag skulle.
Är sambo och har både egna barn och bonusbarn.

Har nu i januari 2013 fått mitt första barnbarn.

Har fått fibromyalgi, så jag är hemma eftersom jag inte klarar av att jobba...
Mer kommer senare.

september 2012
m ti o to f l s
« Aug   Okt »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu