• Ser att det va länge sedan jag va här. Blev inte så mycket bloggande under förra året. Men nu är det ju nytt år, så vad passar bättre än att börja skriva igen.

    Just nu sitter jag här och fortsätter mitt uppdaterande av bloggar. Började mitt arbete redan igår. Har många jag måste fixa. Tror jag ska hinna med att göra allt idag. Får se om jag även får lite tid att börja fixa på mina hemsidor. Började under hösten, men inspirationen försvann. Vi får väl se om jag lyckas fixa det.

    Idag har vi någon plusgrad och det kommer lite snöblandat regn. Under natten har det ”pudrats” på lite snö. Så lite vitt har vi nu i alla fall. Det blir ju ljusare när det är vitt på backen. Det är lite synd att det inte är någon snö, tänker på alla barn som har jullov.

    När det gäller detta med lågtryck och dåligt väder. Jag har under några veckor nu inte mått så bra. Min värk är sämre igen. Värken är jobbigt då den sitter både i lederna och muskler…suck. Ja, tur jag är van efter alla år med värken.

    Nej, ser att min kaffemugg är tom, ska fixa lite mer kaffe. Jag får återkomma under dagen och skriva mer.

    Önskar er alla en härlig och fin torsdag.


    Kram

    Posted by gumman48 @ 8:22

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

VÄLKOMMEN !!


Är en tjej i mina bästa år. Är den jag är när jag inte blev som jag skulle.
Är sambo och har både egna barn och bonusbarn.

Har nu i januari 2013 fått mitt första barnbarn.

Har fått fibromyalgi, så jag är hemma eftersom jag inte klarar av att jobba...
Mer kommer senare.

januari 2012
m ti o to f l s
« Maj   Feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu