• upp

    God morgon.

    Sitter här och börjat fixa lite med mina bloggar, och såg nu att denna blogggen har jag glömt. Jaja, inget att göra åt bara att börja om på ny kula och skriva.

    Tiden går fort vi är nu inne i april månad, det är vår. Nu väntar man bara på att den riktiga värmen ska komma med. Här har det nu under ett dygn regnat och blåst. Idag på morgonen när jag gick upp var det bara +1,2 grader. Ingen direkt värme precis. Men sådant är ju väderleken ofta under april månad. Lite varmare på dagarna och kalla nätter.

    Idag är det måndag och ny vecka. Helgen den gick ovanligt fort. Idag lär det bli lite pyssel med omplantering av bl a pelargoner. Har några som måste ha större krukor. Vi får se om kroppen och knoppen vill samarbeta.

    Nu ska här bli lite kaffe och nyhetsmorgon, en lugn början på dagen. Ett av sambons barn redan vaken och ska strax i väg till skolan, den andre ska upp om en stund. Lär vara lugnt här strax efter kl 8.

    Önskar er alla en härlig och fin dag.

    Kram

    Posted by gumman48 @ 5:52

  • One Response

    Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

VÄLKOMMEN !!


Är en tjej i mina bästa år. Är den jag är när jag inte blev som jag skulle.
Är sambo och har både egna barn och bonusbarn.

Har nu i januari 2013 fått mitt första barnbarn.

Har fått fibromyalgi, så jag är hemma eftersom jag inte klarar av att jobba...
Mer kommer senare.

april 2015
m ti o to f l s
« Jan   Mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu